Välkomna till vår värld på Backagården!
Certifierat mathantverk
Vårt lammkött och ett flertal av våra charkuterier är
certifierat Mathantverk!
Läs mer om Eldrimner
RÖKNING AV KÖTT
Vi tar emot rökning av styckdetaljer.
Priset är 75 kr per kilo inlämnad vikt. (Minimidebitering: 75 kr)
I priset ingår saltning av köttet. Önskar ni vaccpackning och
nätning debiterar vi 20 kr per kilo.
Köttet kan vara fryst eller färskt vid inlämning.
Urbening enligt särskild prislista.
Öppettider i butiken
Vardagar efter kl. 10.00
Lördag - Söndag efter kl. 11.00 med undantag för marknadshelger
Ring gärna före och kolla om vi är på plats! Tel. 0708- 26 19 00
MARKNADER:
ALINGSÅS MATMARKNAD
Torsdagar 15 Juni - 26 Oktober kl. 14.00 - 18.00
Stora torget, Alingsås
Uppdatera er på vår Facebooksida, Klicka HÄR!
BONDENS EGEN MARKNAD
Lördagar 3, 10, 17 Juni kl 10.00-14.00
Haga Nygata x Kamponjärgatan Göteborg
Uppdatera er på vår Facebooksida, Klicka HÄR!
Matblogg
Nu finns ett reportage från Backagården på matbloggen
"Torbjörns Tips"! Torbjörn har skapat en intressant och trevlig
blogg om hans resa i maten och vinets kölvatten. Vintips fås
också då Torbjörn är utbildad sommelier.
Backagården -The Movie
"Always Buzy", 7 månader tränar vallning
Live från fårhuset.
Nu är alla lamm ute på sommarbete!